Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

In de afgelopen acht jaar hebben wij als team een behoorlijk aantal deelnemers langs zien komen en gaan. Ieder met een hele belangrijke achterban. Deze achterban houden wij natuurlijk een stukje op de hoogte door middel van sociale media (Facebook, Twitter, Instagram), kranten en mondelinge communicatie.

Het afgelopen half jaar hebben wij met veel bedrijven in de omgeving van onze teamleden (Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gouda) gesproken in verband met sponsoring op onze nieuwe sportkleding. Terugkerend onderwerp was wel dat zij op de hoogte gehouden wilden worden met waar wij als team mee bezig zijn. Inmiddels heeft een elftal bedrijven de stap genomen om ons voor drie jaar te ondersteunen. Andere bedrijven kunnen wij richting het einde van het jaar weer benaderen, maar blijven graag op de hoogte. Tijd dus om een nieuwsbrief op te zetten die we kunnen verspreiden onder teamleden, familie, vrienden, achterban, belangstellenden en (potentiële) sponsoren.
 
Veel leesplezier,
Hans Emmen (teamcaptain).

Overzicht nieuwsbrieven

Jaargang 2 / Nieuwsbrief 2021-2

De derde nieuwsbrief van Roparun editie 2021. Een bijzondere editie met in het Pinksterweekend helaas geen fysieke Roparun maar een digitale versie met een Fun & Run actie die ons team zelf organiseert. Stichting Roparun heeft de fysieke estafette verplaatst naar oktober en hoopt dan de Roparun de 30e editie op gepaste wijze af te sluiten. In deze nieuwsbrief meer hierover. Verder een update van onze acties, opbrengst en informatie over gesteunde doelen van Stichting Roparun. Het licht laten wij dit keer schijnen op teamlid, André de Ruijter en kledingsponsor Havé-Digitap. Tenslotte belangrijk nieuws van het bestuur van Stichting Roparun.

Namens ons allemaal veel leesplezier gewenst.

Meld je aan

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan. Je ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief per e-mail.