De rubriek "algemeen" bevat artikelen van het team Steamwork zoals: algemene kennisgevingen, media uitingen, bijzondere verhalen of interviews.

Interview Wiljan Vloet

Interview Wiljan Vloet

We kwamen aan op het kantoor van de Roparun in Schiedam. De deur wordt vrolijk open gedaan door Wiljan Vloet. We komen binnen in een ruimte met veel tafels en stoelen, achteraf blijkt dat daar de vergaderingen plaats vinden. De muur is indrukwekkend vol met foto’s, posters en shirts. Nadat we een lekker kopje koffie hadden gekregen gingen we aan de slag met het interview.
Uiteraard begint ons gesprek over corona. Wiljan vertelt: 

Onze nieuwsbrief al gezien?

Onze nieuwsbrief al gezien?

In de afgelopen acht jaar hebben wij als team een behoorlijk aantal deelnemers langs zien komen en gaan. Ieder met een hele belangrijke achterban. Deze achterban houden wij natuurlijk een stukje op de hoogte door middel van sociale media (Facebook, Twitter, Instagram), kranten en

Mijn 8e Roparun, één met een bijzonder randje

Mijn 8e Roparun, één met een bijzonder randje

  • Van ruim € 38.293,08 ophalen voor Stichting Roparun, het overhandigen van een cheque van €180.000 aan Hospice De Cirkel voor de bouw van het nieuwe Hospice in Papendrecht.
  • Van het weggaan met een incompleet team i.v.m. de begrafenis van de vader van een teamlid, tot een emotionele aankomst van ditzelfde teamlid die avond op de camping.
Nieke in de picture bij Hart van Nederland

Nieke in de picture bij Hart van Nederland

De 27e editie van de Roparun ging afgelopen zaterdag van start, in zowel Parijs als Hamburg. De ruim 300 deelnemende teams lopen ongeveer 500 km en eindigen maandag in Rotterdam.

Team 293 Steamwork doet dit jaar voor de 7e keer mee vanuit Parijs.Ook dit jaar hebben we dit avontuur weer goed volbracht. Een mooi lichtpunt is de aandacht voor Nienke bij SBS6.