De rubriek "acties" bevat artikelen over de acties die door het team Steamwork in gang worden gezet.

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Deze kerst kunt u voor uw kerstpakketten terecht bij Team 293 Steamwork.
In samenwerking met Den Besten Kerst & Relatiegeschenken verzorgen wij dit najaar voor het eerst kerstpakketten naar keuze.

Puzzel 30 jaar Roparun

Puzzel 30 jaar Roparun

Deze gelimiteerde puzzel bevat 1000 stukjes en is exclusief ontworpen en geproduceerd voor Team 293 Steamwork. Beleef de finish van de Roparun op de Coolsingel nu bij u thuis met het hele gezin voor slechts €19,95 De puzzel is 64 x 48 cm. Dankzij onze sponsors komt de opbrengst van de puzzel geheel ten goede van de Roparun.

Geef een Amaryllis kado

Geef een Amaryllis kado

Team Steamwork heeft hele mooie amaryllissen te koop. Leuk om kado te geven of gewoon voor jezelf. 

De Amarylissen kosten € 5,- euro per stuk en de opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de Roparun.

Yoga Dag

Yoga Dag

* * * IVM de Corona maatregelen is de Yogadag uitgesteld. Meer informatie volgt snel * * *

In 7 blokken van 45 minuten verzorgt docente Esther Streur op zaterdag 16 januari 2021 afwisselend les Yin Yoga, Stoelyoga,Yoga en Boxingyoga. Deze vormen van Yoga zijn geschikt voor [bijna] iedereen. Jong, oud, lenig, stram …er is altijd een vorm die bij je past. Doe je mee?

Een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau

Een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau

Het publiek beleeft een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie. Rob en Emiel gaan in deze schijnbaar onmogelijke show terug naar hun roots.
Van Houdini tot Copperfield is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen. Kunnen ze écht gedachten lezen? Zweeft die persoon écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.